AZ ŐSZI SZEZON KALANDORKÁVÉJA
MONTMARTRE
PÁRIZSI SÓS KARAMELLÁS PEKÁNDIÓS LATTE
A franciák imádják a sóskaramellás édességeket, mi pedig imádjuk Párizst. Évvégi kalandorkávénkat a legendás Montmartre negyed inspirálta, a város bohém dombja, ahová kanyargós utcák és szűk lépcsősorok vezetnek, és évszázadok óta a művészek, kalandorok és persze a turisták egyik kedve
Egymást érik errefelé a teraszos cafék és bisztrók, decemberben is ülhetünk az apró asztalok mellett a szabadban, és csipegethetünk egy kis édességet. A sóskaramella olyan alapanyagnak számít, amit szinte minden cukrászda kínálatában felfedezhetünk, legyen az macaron, trüffel, elegáns torta vagy a helyi kedvenc desszert, az éclair, az biztos, hogy sóskaramellás verzióban is létezik. Minket ezt a vidám, ínyencségekkel teli, a téli hónapokban is nagyon szerethető hangulatú környék inspirált évzáró kalandorkávénk megalkotására. A sóskaramella mellé fahéjas-pekándiós fűszerkeveréket adunk a tejeskávéhoz, hogy még izgalmasabb, ünnepi stílusú ízkalandot nyújtsunk. Nagy adag habbal szervírozzuk az elegáns metszett pohárba – mintha a Sacré-Coeur kupoláját formáznánk, és karamella öntettel, valamint fahéjas pekándióval díszítjük. Igazi évzáró-évindító ízbomba!