FRENCH PATTISERRIE MONODESSZERTEK
Cukrászműhelyünk elegáns kreációit Párizs kedvenc édességei ihlették
MIT JELENT A MONODESSZERT? A monodesszertek trendjét a francia cukrászok diktálják, de a japánok, és a skandináv mesterek is hatással voltak a desszert divatra. A világ legjobb cukrászdáiban a különböző szilikonformák segítségével készülnek az egyedi, önmagukban kínált (mono), vagyis nem szeletelt sütemények. A Cafe Frei mindhárom monodesszertje lágy, krémes ízbomba, amely kétféle, egymással tökéletesen harmonizáló ízvilág összekapcsolódása a tányéron. A francia Riviéra modern, elegáns cukrászdáiban az ilyen finomságokért állnak sorba a vásárlók, mert a legnevesebb sztárcukrászok Párizs és Lyon után a tengerparti városok ínyenc közönségét lepik meg hihetetlenül izgalmas ízkreációikkal. Ez a trend ihlette a mi cukrászmestereinket. A hullámzó, azúrkék tenger nem tudjuk vendégeink lábai elé varázsolni, a Cóte d’Azur desszertélményét viszont országszerte átélhetik kávézóinkban.
SÓSKARAMELLÁS CAPPUCCINO
JOGHURTOS VILMOSKÖRTE
PISZTÁCIÁS MÁLNA